Op weg naar een duurzame toekomst!

In de komende jaren willen wij onze deelnemers zo veel mogelijk verduurzamen door middel van investeringen in eigen energiebronnen zoals bijvoorbeeld een zonnepanelenpark.

Daarom zijn wij op zoek naar bedrijven, particulieren, kerken of maatschappelijke organisaties  die een groot dak en/of grond beschikbaar hebben en graag de mogelijkheden van een zonne-energieproject willen bespreken. Ons doel is om projecten op te starten om zoveel mogelijk deelnemers van Switch simpel te voorzien van 100% groene stroom uit zon of wind. Heb je grond of dak waar een project van 50 tot 20.000 zonnepanelen op gerealiseerd zouden kunnen worden? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende schouw en een haalbaarheidsonderzoek. Wij kijken ook naar de mogelijkheid om de panelen te financieren via crowdfunding. De bedoeling is dat de opgewekte energie op termijn terug geleverd wordt aan onze deelnemers. Hoe mooi is dat!

Nog mooier is als onze deelnemers de gelegenheid krijgen om te investeren in daken van andere deelnemers door middel van crowdfunding projecten. Zo kunnen wij vraag en aanbod bij elkaar brengen en met elkaar op allerlei plekken in het land duurzame bronnen opzetten. Ook op het gebied van woningisolatie en asbestsanering ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken met diverse professionele partijen samen om het maximale aan energiebesparing te realiseren voor onze klanten. De meest groene stroom is de stroom die u niet gebruikt.

Hoe kun jij je bijdrage leveren aan deze verduurzamingsslag? Met het formulier kun je aangeven welke optie voor jouw interessant is. Dat is geheel vrijblijvend natuurlijk!