Zakelijk en Switch Simpel

Hmmmm

Ook op zakelijk gebied kunnen wij veel voor u betekenen. Ten onrechte wordt vaak gedacht dat zakelijke stroom goedkoper is dan particuliere stroom. Dat is niet het geval: gas en stroom wordt op dezelfde markt ingekocht. Daarom is ons zakelijke bod gelijk aan ons particuliere bod: u kunt ook met uw bedrijf profiteren van een structureel laag tarief via Switch Simpel. Bovendien rekenen wij ook op zakelijke energiecontracten maximaal €250,- opzegvergoeding bij tussentijdse opzegging. Dat is bij vrijwel alle andere maatschappijen veel hoger op zakelijke overeenkomsten.

Als extra service bieden wij onze zakelijke klanten kosteloos een algehele check aan op de energienota. We komen geregeld tegen dat er meters actief zijn die niet meer nodig zijn. Zo besparen wij geregeld ook honderden euro’s per jaar op de vaste kosten.

Bovendien draagt u direct bij aan de verduurzaming van onze deelnemers: per kwh stroom reserveren wij een halve cent en per m3 gas reserveren wij 1 cent voor ons duurzame fonds. Vanuit dit fonds ondersteunen wij zonne-energie projecten op daken van onze deelnemers. Deze energie kunnen onze deelnemers weer inkopen. Door een energiecontract af te sluiten bij ons draagt u dus direct bij aan de verduurzaming van Nederland!

Aantal voordelen van een zakelijke overeenkomst met Switch Simpel op een rijtje:

  • Nooit meer teveel betalen voor uw gas en stroom
  • Ook voor grootverbruikers (speciaal maatwerk aanbod)
  • Directe bijdrage aan verduurzaming
  • Overstap wordt volledig geregeld
  • Ook voor u privé en/of uw personeel het beste advies en aanbod uit de markt
  • Algehele check op uw energienota
  • Vrijwel geen tijdsinvestering van u benodigd
  • Bescheiden opzegvergoeding bij tussentijds vertrek

Veel ondernemers gingen u al voor

Als u met ons samenwerkt, kunt u erop rekenen dat u nooit meer teveel hoeft te betalen voor uw gas en stroom. Wij bewaken voor u de markt en nemen tijdig contact met u op tegen het einde van uw contract. Ook kunt u een andere offerte altijd aan ons doormailen voor advies. Wij staan aan uw kant en geven altijd een eerlijk en onderbouwd advies.